Kontakt

Spolupracujeme se 40 experty v reklamě a marketingu.

Můžete si naše prověřené experty pronajmout jednotlivě i jako celý komplexní tým.
Lenka Jeřábková
Zakladatelka
Mgr. Lenka jeřábková
Bronislava Brániková
Obchodní partnerka
Bronislava brániková
Martina Babická
Grafička, evenťačka, fotografka
Martina
 Babická
Více zcpertů najdete zde...

Naše mise

Chceme aby si lidé splnili svůj vlastní podnikatelský sen.
Welcome video
Kdo jsme?
Naše historie
Lenka Jeřábková založila tento projekt v roce 2017, kdy opustila pozici Senior account managera v mediální agentuře. Postupně se profesionální skupina freelancerů rozrostla do plnohodtné agentury, která v současné chvíli umí nabídnout servis jak pro malé a začínající podnikale, tak pro firmy s budgetem 300k / měsíčně. Díky své flexibilitě šijeme naše služby na míru potřebám klienta.
Ozvěte se nám
projekt založen
2017
celkem klientů
101

Proč si vybrat
nás?

Mluvíme s vámi tak, aby nám bylo rozumět. Nezakládáme si na odborných výrazech za zkratkách tipu SEO, UX, GTM, GA či PPC.
Společně s vámi hledáme cestu reklamou a marketingem. Pokud potřebujete finanční injekci, bez otálení se zaměříme na přímou reklamu vedoucí k prodeji (tzv. výkonnostní reklama). Případně vám vysvětlíme  pro a proti jednotlivých propagačních kanálů, doporučíme vám, které bychom volili my na vašem místě. Ovšem VY jste ti, co mají konečné hlavní slovo. VY totiž znáte jednu věc o mnoho lépe než my - svojí vlastní firmu a její potřeby.
post_type=expert&post_status=publish&order=ASC&orderby=date&posts_per_page=30&ignore_sticky_posts=1&meta_query%5B0%5D%5Bkey%5D=kontakt_poradi&meta_query%5B0%5D%5Bvalue%5D=0&meta_query%5B0%5D%5Bcompare%5D=>&meta_query%5Brelation%5D=AND
Lenka Jeřábková

Lenka Jeřábková

zakladatelka & konzultantka & projektová manažerka
Lenka si od začátku svého podnikání byla a je vědoma mocné síly prověřených odborníků, proto v říjnu 2018 oficiálně založila projekt Nakopni svůj marketing. Lenčinou hlavní činností je vytváření marketingových strategií a vzdělávání klientů v oblasti propagace (školení, workshopy). Má svůj specifický přistup ke klientům s důrazem na selský rozum.
Více o spolupráci
Bronislava Brániková

Bronislava Brániková

obchodní partnerka & mentorka & projektová manažerka
Bronislava v marketingu a na volné noze podniká už přes 15 let. Je to stratég, vizionář a vytváří pro klienty ucelené marketingové koncepty s důrazem na finanční stránku projektu. Je systematická, věnuje se plánování a řízení projektů v časových horizontech a rozpočtech. Obchodní partnerkou projektu Nakopni svůj marketing je od května 2019.
Více o spolupráci
Martina Babická

Martina Babická

grafička, evenťačka, fotografka
Martina umí spoustu věcí :) Vystudovala grafický design, takže nejenom, že pro vás celý event zorganizuje, ale k tomu připraví veškeré materiály či letáky, a ještě vám event profesionálně nafotí. Taková naše marketingová superžena. :)
Více o spolupráci
crossmenuchevron-down